Stichting         
 
Setter Rescue Netherlands

Gastenboek

10 berichten op 2 pagina's
P van Esch
11-04-21 14:06:24
Gisteren is Dag bij ons afgeleverd door Alex. Ik kan niet anders zeggen dat alles top geregeld is door Alex, Elaine en Harry dank daarvoor. Bovendien is het Dag die we nu Dapper noemen een prachtige lieve gezonde hond die zijn nieuwe naam eer aan doet.
Nogmaals dank voor alle goede zorgen en inspanningen die jullie verrichten met jullie fantastische vrijwilligers werk want het is meer dan een baan en helemaal mooi voor alle honden die zo een tweede kans krijgen!
Brenda Rump
04-04-21 09:03:14
Wij hebben het geluk gehad om Adam te mogen adopteren, hij is nu 1 maand bij ons en we kunnen ons geen leven meer zonder hem voorstellen. Het hele traject via Alex en Elaine is top, er worden geen belofte gedaan die niet waargemaakt kunnen worden de uitleg is meer dan duidelijk, mede hierdoor kan de juiste hond bij jouw gezin en situatie geplaatst worden, ook de begeleiding na de adoptie en het contact zijn zeer waardevol. Alles is top geregeld, zeer transparant alles op papier, chip registratie word geregeld, veiligheidstuig en alle extras maakt het dat dit meer dan vertrouwd aanvoelt.
Alex en Elaine ik kan jullie niet genoeg bedanken en (Adam ook)
Simone Bours
07-12-20 15:15:34
Wat boffen we met onze Oliver! Heerlijk om zo’n lieverd een gouden mand te mogen geven ❤️
We zijn tijdens het hele adoptie-traject, en nu nog steeds, met raad en daad bijgestaan door Alex en Elaine.
Ze nemen het met name het belang van de hond, maar ook veiligheid en regelgeving heel serieus.
Ik kan niet anders dan hen warm aanbevelen voor eenieder die (doordacht) een warme vrij mand heeft.
Peter en Elleke Dierdorp
09-04-20 17:03:09
Zo weer verliefd geworden op hond Ray,jammer dat we er niet uit komen,het is het dier zo,n goed leven gegund met onze katjes en alle tijd die we er zo graag voor over hebben,we zijn met pensioen, hebben 34 jaar honden gehad en hebben alle tijd,en gelegenheid groet uit IJmuiden.
peter en elleke dierdorp
07-02-20 18:09:30
Ik ken zo lieve,positieve mensen die 2 engelse setters in huis hebben genomen na het verlies van hun 4 voeter,Ze doen het zo goed,ik ben er jaloers op.!!
Tonen: 5  10 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram